Innen és ennyien:



CHAT-BOX


Partnereink

RC Rulez - Ansmann Racing

RC Portal BlueEye Print

Kérlek kattints erre a linkre és várj 3mp-et, ezzel is segítve engem! Köszönöm!

http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp_light&ref=xinis

AD

Utolsó kommentek

Üdvözlet!

2011.02.07. 14:37 | Füstölő | 5 komment

Üdvözlünk a Kecskeméti RC Modell blog-on!

 

 Azért indult útjára ez a blog, hogy a Bács-Kiskun megye szívében lévő Kecskeméten és környékén élő modellezőket összefogja és legyen egy oldal, ahol kifejezetten a környékbeli találkozókról olvashattok, képeket oszthatunk meg egymással ill. mint egy kis baráti közösség megbeszélhessük tapasztalatainkat, esetleg találkozókat szervezhessünk.

 Arra is van lehetőség, hogy a ti cikkeitek, írásaitok jelenjenek meg az oldalon. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a megírt cikket elküldeni .txt, .doc, .pdf vagy akármilyen szöveges formátumban a kecskemetircmodell@gmail.com címre és mi közzétesszük (amennyiben nem ellenkezik a moderálási szabályainkkal amiket ha gondolod leírunk vagy elmondunk neked, de szerintem felesleges).

  Remélem minél többen csatlakoztok és nyomon követitek majd a környékbeli RC-élet történéseit, eseményeit.

  Természetesen szívesen fogadunk minden kritikát, kívánságot, hozzászólást bármivel kapcsolatban (ami kicsit is kapcsolódik a blog-hoz vagy az off-road modellezéshez vagy csak a modellezéshez).

Kellemes olvasgatást ill. időtöltést kívánunk,

 

 

Xinis, Szilcsi

 

Címkék: modell kecskemét off road monster rc buggy truggy on road

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemetircmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr222644459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilcsi2 2011.02.15. 00:22:19

Üdvözlök Minden Kedves Látogatót!
Gyertek látogassátok az oldalt folyamatosan töltjük fel az az infókat a következő összeröffenésékről.Meg a képeket az elmúlt mókázásokról.

KissAttila · http://www.csicso.com 2011.03.11. 15:31:56

Ha gondoljátok egyszer szívesen arra járok a kocsimmal: www.projectmammuth.com

Füstölő 2011.03.13. 20:25:00

@KissAttila: Szia!Azt látom,hogy nem fér bele a vasad 1:8 kategóriába.De nagyon kíváncsi lennék a paramétereire.(hajtás,motor ,stb)

Füstölő 2011.03.14. 08:38:45

Természetesen szeretettel látunk minden modellezőt a pályán!

-=Xinis=-

KissAttila · http://www.csicso.com 2011.03.14. 09:30:51

@kecskemetircmodell: kb. 1:4-esre sikerült, pár paraméter: 1200mm hosszú, 750mm széles, 450mm magas, cirka 35-40kg. Egy kínai pocket quad 47ccm-es kétütemű motorja van benne illetve annak a kerekein gurul. Lánchajtás, fix tengely (szintén quad örökség)
Egyedi gátlók és rugók, 15x15-ös zártszelvény váz, 25kg-os szervók (egyedi kormány saver).

Épp tegnap esett szét egy olyan helyen (14-es saválló acél csap eltört :)), amire álmunkban sem gondoltunk volna, áprilisban szerintem már képes lesz újra járni :)
süti beállítások módosítása