Innen és ennyien:



CHAT-BOX


Partnereink

RC Rulez - Ansmann Racing

RC Portal BlueEye Print

Kérlek kattints erre a linkre és várj 3mp-et, ezzel is segítve engem! Köszönöm!

http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp_light&ref=xinis

AD

Utolsó kommentek

Első modellező találkozó - 2013.03.16.

2013.03.18. 13:04 | Füstölő | Szólj hozzá!

Szombaton este 18:00-tól került megrendezésre az első hivatalos Team Kecskeméti RC Modell-találkozó. Az összejövetel apropóját az adta, hogy a tavalyi év gyengeségével szemben (a létszám és érdeklődés szempontjából) az idei évben nagyon sokan lettünk, egyre többen kezdtek / kezdenek bele ebbe a szép és élvezetes technikai sportba. Így már valamilyen szervezett formába kell önteni ezt az egészet, össze kell fogni a csapatot. Ki-ki elfogyasztotta a maga pizzáját, majd összedugtuk a fejünket és a következő dolgokról határoztunk:

A kadafalvi-pálya felújítása is esedékessé vált, hiszen az élvezhető játék érdekében szükség van egy jó nyomvonallal rendelkező, jól karbantartott, tiszta pályára, ahol azt a kis szabadidőnket eltölthetjük.

A találkozóra a csapat több, mint 50%-a eljött, így úgymond szavazóképesek voltunk minden kérdésben.

Az első és legfontosabb dolog volt leszögezni, hogy a pálya használata eddig is ingyenes volt és az is marad, de mindenkinek aki használja ki kell venni a részét az időszakos karbantartásból és rendezési feladatokból!

Az első és legfontosabb kérdés az volt, hogy kell-e pályafelújítás, azaz csak tegyük rendbe a mostani kigödrösödött, elkeskenyedett nyomvonalat, vagy csináljunk teljesen újat? Egyértelműen a teljesen új pálya mellett döntöttünk. Megbeszéltük, hogy mindenki tervez egy-két nyomvonalat, ezeket én méretarányosan megtervezem és szavazásra bocsájtom. A legtöbb szavazatot kapott pályatervet fogjuk hamarosan megvalósítani. Az ehhez szükséges munkagépre mindenki a lehetőségei szerint a lehetséges vállalkozóktól árajánlatot kér. Ezek közül fogjuk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Mint ahogyan azt meg is beszéltük a héten várom a terveket a kecskemetircmodell@gmail.com címre! A munkagép költségeit arányosan szétosztjuk a tagok között és csak akkor rendeljük meg, ha mindenki odaadta nekem a rá eső részt! Természetesen ha a munkagép végzett az általunk kért munkával, rengeteget kell majd dolgozni a két kezünkkel is. Ebben is számítok mindenkinek a részvételére.

Felvetettem problémaként a játék közben a pályán történő alkoholfogyasztást. Ez kisebb vitát váltott ki, mondván pár sörtől nem lesz semmi baja az embernek, stb. Abban maradtunk, hogy ha kisgyermek van a pálya körül, akkor nincs sörözés és semmiféle alkoholfogyasztás. Jobb félni, mint megijedni!

Minden játék után mindenki ki kell, hogy vegye a részét a szokásos "kapirgálásból"! A nyaranta elvégzendő gaz ill. fűnyíráshoz az eszköz biztosított, de az eddigi gyakorlattal szemben ne csak ketten izzadjunk a nyírással, hanem a többi sporttárs is be fog segíteni a munkájával.

A pályaátalakítás időpontja természetesen még képlékeny, de minden esetre vasárnapi napon fog történni, hiszen mindenki ezen a napon ér rá többnyire.

Az információáramlásra 2 csatorna áll rendelkezésre: Facebook - Team Kecskeméti RC Modell csoport és a kecskemetircmodell.blog.hu oldal. Ezentúl minden információ ezen a két helyen lesz olvasható, minden egyéb külön értesítés helyett!

Terror sporttársunk ígéretet tett egy időmérő rendszer megépítésére is, emelendő a játékélményt és az izgalmakat a pályán. Ezzel kapcsolatban bővebben később.

Jelenleg itt tartunk. A héten beérkező pályaterveket megtervezem és a jövő héten szavazásra bocsájtom. A szavazás a Facebook-on fog történni. Részletek majd ott és akkor.

Kérek mindenkit, hogy vegye komolyan a fent leírtakat és vegyétek ki a részeteket a munkából, hiszen ez a pálya a mienk, magunknak csináljuk és csak magunkra számíthatunk mindenben.

Üdv.

-=XiNiS=-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemetircmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr785141026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása