Innen és ennyien:



CHAT-BOX


Partnereink

RC Rulez - Ansmann Racing

RC Portal BlueEye Print

Kérlek kattints erre a linkre és várj 3mp-et, ezzel is segítve engem! Köszönöm!

http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp_light&ref=xinis

AD

Utolsó kommentek

Szilcsi-Ring 2013-02-09 - A Fanatikusok!!!

2013.02.11. 18:00 | Füstölő | Szólj hozzá!

Mint azt már korábban írtam, a mi kis csapatunknak nem számít, hogy tél van és esetleg esik egy kis hó.... Mi kint vagyunk és jól érezzük magunkat! :-D

Sajnos több kolléga nem ért rá, ezért "csak" 4 géppel dúrtuk szét a pályát, amit a végén Isti és Laci sporttársak szépen rendberaktak. Köszönjük!

A videón látható Gáspár barátunk sportolókat megszégyenítő futása az X1CRT után. Az ok: meghibásodott vevő és kapcsoló az autóban (Na de egyszerre?!). Ilyenkor lett volna jó egy "mechanikus failsafe" egy erősebb rugó formájában. Szerencsére az autó és gazdája is jól vannak, alkatrészek beszerzése és cseréje folyamatban!

Címkék: modell kecskemét modellezés rc rc modell buggy rc autó lipo truggy kadafalva hong nor x1crt szilcsi ring traxxas e revo

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemetircmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr915073979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása