Innen és ennyien:



CHAT-BOX


Partnereink

RC Rulez - Ansmann Racing

RC Portal BlueEye Print

Kérlek kattints erre a linkre és várj 3mp-et, ezzel is segítve engem! Köszönöm!

http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp_light&ref=xinis

AD

Utolsó kommentek

Pénz kell a modellezéshez!!! - Frissítve!

2012.10.18. 12:59 | Füstölő | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Ezt a bejegyzést azoknak ajánlom, akik bérből és fizetésből élnek (akárcsak én, cikk az átlagkeresetről 2012-ben), átlagosan keresnek és nem nagyon van lehetőségük másodállásra, stb. A modellezés nem olcsó. Sok-sok pénz kell hozzá, amit vagy a családi kasszából veszünk el vagy megpróbálunk valami más alternatívát, amivel egy kis plussz jövedelemhez tudunk jutni. Ehhez szeretnék egy kis segítséget adni. Sok-sok emberben egyből az a gondolat ötlik fel, hogy ez egy baromság és, hogy megint egy piramisjáték, ahol fizetni kell és úgyis bebukjuk, stb. Erről ezesetben szó sincs! Ez teljesen ingyenes! Nincs semmilyen regisztrációs díj vagy bármi más!   Eddig kb. 90.000 ember csatlakozott az oldalhoz. Ennyien csak nem lehetünk "buták"! Kattins erre a linkre! Itt le van írva részletesen, magyarul amiről beszélek. Érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta, hiszen napi pár perc és lehet meglesz a havi üzemanyagra való! :D

Üdv.

-=XiNiS=-

Sziasztok!

Megint találtam egy ígéretes oldalt! Természetesen ez is ingyenes és nem kecsegtet Jammin X3 Sabre-val pár héten belül, de szépen apránként itt is össze lehet szedni egy kis mellé"chash"t. Itt is oldalakat, e-maileket és mindenféle reklámokat kell olvasgatni, megnyitni és ezért kapjuk az icipici $ Centeket ---> sok kicsi sokra megy! Ehhez az oldalhoz angol tudás szükséges, sajnos nincs magyar nyelvű leírása, de ha szükséges én segítek mindenben.

Íme a link, ahol be lehet regisztrálni: http://www.lovemyclicks.info/index.php?ref=xinis

Üdv.

-=XiNiS=-

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemetircmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr114828314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása