Innen és ennyien:



CHAT-BOX


Partnereink

RC Rulez - Ansmann Racing

RC Portal BlueEye Print

Kérlek kattints erre a linkre és várj 3mp-et, ezzel is segítve engem! Köszönöm!

http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp_light&ref=xinis

AD

Utolsó kommentek

Szilcsi-Ring átalakítás a 2013-as szezonra

2012.10.09. 12:35 | Füstölő | Szólj hozzá!

under.pngKedves modellező kollégák!


Az idei modellező szezonnak lassan vége. :-( 

Részemről én szeretnék jövőre is modellezni, jókat háborúzni a pályánkon. Ehhez azonban az kell, hogy rendbekapjuk egy kicsit, mert szerintem ebben az állapotban (bokáig érő homok, gyakorlatilag egy félcső az egész nyomvonal) már nem annyira élvezetes és az autóinkat túlságosan is igénybeveszi, koptatja.
A terv a következő: Egy tolólapos géppel bedúratnánk az egészet, elegyengetnénk KÖZÖSEN, elszórnánk egy pár zsák fűmagot és várnánk, hogy jövőre kinőljön a fű. 

Ezután jövőre (vagy akár még idén) a már ott lévő piros csövekkel és még beszerzésre váró kis karókkal és bálamadzaggal kijelölnénk a nyomvonalat. Ezzel elérhetnénk, hogy nem sivatagi körülmények között kellene az autóinkat elhasználni, hanem füves, gazos, kicsit keményebb talajon játszhatnánk. Fűnyírás, mint tudjátok megoldott saját fűkaszával. Csinálhatunk majd új nyomvonalat, ugratókat is. Ezt majd megbeszéljük.
Szilárd majd kér árajánlatot, hogy mennyiért dúrnák el, de 3-4 embernek fejenént 2-3000Ft lenne elvileg. Pontos ár később lesz.
A Facebook-on létrehoztam egy eseményt, hogy fel tudjam mérni, hogy kit érdekel a dolog, hogy ki az aki az idejével és a pénzével is hozzájárulna, hogy jövőre sokkal jobb körülmények között füstölhessünk, merítsük az akksikat.

A munka pontos időpontja még képlékeny, kitaláljuk, hogy mindenkinek jó legyen. Csak azt kérem, hogy szóljatok, kinek mi lenne a jó!

Üdv.
-=XiNiS=-

Címkék: modell kecskemét rc modell buggy ring truggy szilcsi szilcsi ring

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemetircmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr304828511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása